Zakaj nakup pri podjetju PROSIGMA PLUS d.o.o?

Koriščenje sončne energiije se danes uveljavlja zaradi ekološko-varnostnih, ekonomsko-varčevalnih in estetsko-dizajnerskih razlogov. Zato se tudi na našem trgu pojavlja vedno več ponudnikov različnih vrst in kvalitet solarnih sistemov. Kot vsi ti ponudniki vam tudi mi ponujamo dolgo življenjsko dobo, odlične garancijske pogoje, napredno tehnologijo in vrhunsko kvaliteto ter renomirane proizvajalce s certifikati po EU normah. Toda Vse to vam kot kupcu dragega ekološkega proizvoda tudi pripada!

Pri podjetju PROSIGMA PLUS d.o.o. pa za vaš denar dobite še:

  • Brezplačno stokovno pomoč pri izbiri najprimernejše tehnologije za vaš konkreten primer;
  • hitro dostavo do mesta vgradnje;
  • strokovno montažo in instalacijo;
  • celovit sistem s katerim preprosto rokujete in ga enostavno vzdržujete.
Delovaje fotovoltaike
Fotovoltaika shema

Izkoristite naše prednosti:

Pri odločitvi za sončno elektrarno gre za velik projekt, ki se lahko povrne v manj kot desetih letih. Potrebna je le pravilna zasnova ter ustrezno in natančno izbrana tehnologija, saj smo že v začetku postavljeni pred dejstvo, da se moramo odločiti, kakšni tehnologiji in kateremu proizvajalcu zaupati.

Podjetje PROSIGMA PLUS d.o.o. kot izvajalec postavitve sončnih elektrarn vam prioritetno ponujamo takšne tehnološke elemente »nemške kakovosti«, kot so predstavljene na teh straneh in zagotavljajo dočakano življenjsko dobo z najvišjimi možnimi izkoristki.

Naj bo vaša odločitev modra in premišljena! Izognite se težavam zaradi napačne izbire!